Κεντρική Πισίνα και Παιδική Πισίνα

Μια υδάτινη όαση μέσα στη φύση!

Στην καρδιά του Eleonas Country Village φωλιάζει η κεντρική πισίνα του, που μοιάζει με μια φωλιά γεμάτη χαρά!  

Χώρος – Εξοπλισμός - Σέρβις: Ο χώρος: Δέντρα, φυτά και λουλούδια αγκαλιάζουν τους πολλαπλούς χώρους της κεντρικής πισίνας! Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν πολλά διαφορετικά σημεία για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία, ενώ λειτουργεί οργανωμένος χώρος εστίασης με σέρβις. Διάσπαρτες στο χώρο βρίσκονται ευρύχωρες ξαπλώστρες με ομπρέλες, ή κάτω από τη φυσική σκιά των ελαιόδεντρων, των πλατανών, αλλά και χώροι πρασίνου με γκαζόν, ειδικά παιχνίδια για την πισίνα, κ.α. Απολαύστε στιγμές γεμάτες χαλάρωση και παιχνίδι και γευτείτε τα καλούδια από το ειδικό μενού-πισίνας! Αναψυκτικά, καφέδες, φρέσκους χυμούς, δροσερές σαλάτες, νόστιμα σνακς, φρούτα, αλλά και αλκοολούχα ποτά συμπληρώνουν μια αξέχαστη εμπειρία!

Κεντρική πισίνα: Η πισίνα, με το ιδιαίτερο οβάλ σχήμα, περιέχει γλυκό νερό και λειτουργεί κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και απολύμανσης. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αποτελεί το υπερσύγχρονο σύστημα θέρμανσης που διαθέτει και την καθιστά ιδανική για χρήση κατά τους ανοιξιάτικους και τους φθινοπωρινούς μήνες. Χάρη στη θέρμανση του νερού, η πισίνα μετατρέπεται σε αληθινή απόλαυση ακόμα και τους μήνες  που η εξωτερική  θερμοκρασία  είναι χαμηλή. Με μέση θερμοκρασία τους 28 βαθμούς κελσίου, το κολύμπι γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία ακόμα μέσα στη φύση και με θέα τις υπέροχες βουνοπλαγιές ακόμα και στις αρχές της Άνοιξης και το Φθινόπωρο!  

Παιδική πισίνα: Τα παιδιά θα βρουν εκεί το δικό τους παράδεισο με την δική τους ξεχωριστή πισίνα, όπου μπορούν να χαρούν το νερό με ασφάλεια ,ιδανική για ατέλειωτο παιχνίδι .  Σχεδιασμένη και ειδικές προδιαγραφές, η παιδική πισίνα βρίσκεται δίπλα στην κεντρική και προσφέρει όμορφες στιγμές για τους μικρούς φίλους του Eleonas Country Village.

Πρόσβαση: Όλες οι ηλικίες

Ωράριο Λειτουργίας Πισίνας:  από 08:00am  - 20:00 pm

Ωράριο Λειτουργίας Σέρβις:  12:00am  - 16:00 pm

Εγκαταστάσεις: Τουαλέτες, Αποδυτήρια και Ντους

 Η πισίνες λειτουργούν μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες , απο Απρίλιο έως Νοέμβριο .