Πισίνα Ενηλίκων

Πισίνα Ενηλίκων – Quite Zone

Εκεί που η απόλαυση συναντά την πολυτέλεια της ησυχίας

Ένας αποκλειστικός χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης, μια αληθινή γαλήνια όαση μέσα στον κατάφυτο ελαιώνα, η νέα Πισίνα μόνο για Ενήλικες, αποτελεί μια μοναδική «απόδραση» για τους επισκέπτες του Eleonas Country Village.

Σε ένα από τα πιο ήσυχα σημεία του ξενοδοχείου, το νέο συγκρότημα πισίνας καλωσορίζει τους ενήλικες επισκέπτες του, που αποζητούν στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Ο χώρος είναι προστατευμένος, με ένα μεγάλο καλαίσθητο φράκτη από πέτρα της περιοχής και ξύλο και φυσικά δική του πόρτα. Ευρυχωρία, άνεση και μινιμαλισμός χαρακτηρίζει το όλο περιβάλλον, που το λούζει ο ήλιος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ξύλινα πατώματα, αντιολισθητικά, μεγάλες, άνετες ξαπλώστρες με ομπρέλες και με ενιαία σκίαση αλλά και αληθινά ελαιόδεντρα για φυσική σκιά, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Περιμετρικός χώρος με γκαζόν αλλά και αρωματικά φυτά και λουλούδια χαρίζουν πινελιές με υψηλή αισθητική.

Η πισίνα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με γλυκό νερό και λειτουργεί κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και απολύμανσης.

Πρόσβαση: 16+ ετών

Ωράριο Λειτουργίας Πισίνας: από 08:00am  - 20:00 pm

Εγκαταστάσεις: Τουαλέτες και Ντους

 Η πισίνες  λειτουργούν  μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες , απο Απρίλιο έως  Νοέμβριο .